keskiviikko 23. tammikuuta 2013

VIHAISEN LINNUN LIHAAKO?

Päivän porilainen jymyuutinen on, että tänne tulee sekä 2500 katselijaa ja kuuntelijaa vetävä konserttihalli että Suomen ensimmäinen Angry birds-ravintola. Halli pystytetään Kirjurinluotoon. Ravintola mahdutetaan torin ja Salinin aukion väliin, entisen Satakunnan urheiluliikkeen paikalle.

Hyvää konserttihallissa on mielestäni se, ettei taloon törsätä sentin senttiä veronmaksajien rahaa. Liike-elämä rakentaa pytingin. Siellä voidaan pitää isoja konsertteja ympäri vuoden ja sisäkonsertteja jatsien aikana. Kiertolaiselämä vaihtelevissa jazz-tiloissa päättyy. Uskon tämän, sen Angry birds-ravintolan ja Puuvillan alueelle tehtävän jokikeskuksen virkistävän kaupunkia melkoisesti. Ympäristön kannalta ne eivät ole ongelmia, sillä Kirjurinluotokin  on ihmiskäden jo kauan sitten koskema paikka. Lisää rakennuksia ja huvialueita sinne ei kyllä mahdu.

Yksi asia mietityttää. Millä tavoin Angry birds-ravintola erottuu muista ruoka- ja juomapaikoista. Sisältääkö ruokallista voittopuolisesti kalkkuna-aterioita. :) Jokainen kalkkunoita kasvattanut tietää, että ne ovat varsin vihaisia lintuja.

Blogi: tiira-kirjat.blogspot.com
verkkokauppa: www.tiirakirjat.fi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti