keskiviikko 24. kesäkuuta 2015

KESÄLESKEN SINAPPILOHI



Harvoin minulla on antaa ruokareseptejä, mutta tämä on niin helppo, että
aion valmistaa sitä parinakin päivänä jäädessäni kesäleskeksi. Sopii hyvin
kaltaiseni uusavuttoman kulinaristin keittiöön.

Kattilallinen perunoita, uusia mutta vanhatkin ok. Määrä riippuu syöjien ja
syöjättärien luvusta. Kesäleskelle riittää 4 pienehköä tai kolme suurehkoa.

Graavattua lohta, siikaa, taimenta tai nieriää (Kirjolohi ei mielestäni ole
kala), itse graavaan säynettäkin. Kesäleski ostakoon graavikalan torilta.

Voita maun mukaan.

Sinappia maun mukaan (Yyterin sinappi maailman parasta)

Tilliä maun mukaan.
*

Keitä potaatit

Leikkaa kalasta lohko (jos saat seuraa, lohkoja)

Pursota päälle sinappia

Heitä voinokare (minun tapauksessani kimpale) perunoiden sekaan

Koristele komeus tillinvarsilla.

H Y V Ä Ä!


Blogi: tiira-kirjat.blogspot.com
verkkokauppa: www.tiirakirjat.fi


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti