tiistai 22. toukokuuta 2012

Viittätoista lämpöastetta kuului auton lämpömittari osoittavan, kun radiossa luettiin puolen yön uutisia. Vuoden ensimmäinen oikea suviyö. Ilmankos siivekkäiden solistien konsertti oli huumata pään. Lähes kaikki kesäyön mestarit sulostuttivat laulullaan Toukarin ja Paarnoorin maisemia. Tylsäksi, joskin toivottavasti kiinnostavaksi luetteloksi tiivistettynä saimme kuulla seuraavaa:

Toukarin yölaulajapuisto klo 22.05 - 23.00:

Satakieli 34

Viitakerttunen 3

Pensassirkkalintu 3

Viitasirkkalintu 2

Luhtakerttunen 2

Ruisrääkkä 2

ym. lintuja kukkuvan käen johdolla.

Paarnoorin venerannan ruovikko (Preiviikinlahden rannassa)

Luhtahuitti, ruisrääkkä, satakieli, kaksi ruokokerttusta.

Kelpaa Minna Pyykön nyt tulla radio-ohjelmaa Yleen tekemään. Toimittaja saapuukin jo alkaneen vuorokauden ehtoona. Vien hänet Toukariin kokemaan kenties elämänsä lintukonsertin. Milloin radio-ohjelma on kuultavissa, saatte tietää seuraamalla tätä blogia.

On tietysti ihanaa saada julkisuutta. Myönnän auliisti olevani julkisuushakuinen ihminen. En häpeä sanoa tykkääväni radio- tv- ja lehtiesiintymisistä. Aika minäkeskeistä, myönnetään. Toisaalta kyse on työhöni liittyvästä välttämättömyydestä. Jos elämäntehtävä on kirjoittaa kirjoja, sitä toivoo, että niitä myös luettaisiin. Kohtuullinen (tai edes pieni) vaivanpalkka ostojen muodossa ei tekisi haittaa.

Valitettavasti myyntirintamalle kuuluu paljon huonompaa kuin muuhun elämääni. Kiirastorstaina ilmestynyt uusin kirjani ei tee kauppaansa juuri ollenkaan. Tämä kaksitoistapäisen "lapsilaumani" kuopus käsittelee Kirjurinluotoa. Luonnehdin kuuluisaa jazz-saartamme keitaaksi keskellä kaupunkia. Paikka on tuttu miljoonille ja sadoille tuhansille se on rakas. Etelän kuumat rytmit, romantiikka, historian huimat käänteet, vapaa-ajan vieton monet muodot: sen kaiken olen koettanut tarjota luettavaksenne. Kansien väliin mahtuu myös upeita kuvia ja tietolaatikot kiinnostavimmista Kirjurissa esiintyneistä artisteista.

Jotka kirjan ovat lukeneet, sanovat siitä tykänneensä. Kunpa tuo tykkääminen näkyisi vielä numeroina viivan alla, niin ei tässä tarvitsisi olla evp. = elää vaimonsa palkalla.

Ohhoh, vai kerjuukirjeeksikö tämä uhkaa muuttua? Olkoon niin, sanottiinhan yrittäjäkurssilla, jota parastaikaa käyn, että yrittäjän on syytä yrittää. Jospa kohta seuraani sipsuttava Nukku-Matti tekeekin ne suurimmat ostot. :)


Blogi: tiira-kirjat.blogspot.com
verkkokauppa: www.tiirakirjat.fi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti