perjantai 29. kesäkuuta 2012

Aloin kolme tuntia sitten viettää 57. syntymäpäivääni. Tapoihini kuuluu kiittää kaikkia onnittelijoita erikseen. Edes pari sanaa merkiksi minut muistaneelle, ei se iso vaiva ole. Tähän mennessä teitä on ollut jo toista kymmentä, saman verran kuin ennen facebookia tuppasi kertymään koko päivälle.

Kiittelyt on pakko jakaa tällä kertaa kahteen osaan. Lähdemme aamupäivällä kohti Pohjois-Karjalaa. Emme juo siellä edesmenneen Gösta Sundqvistin tavoin kaljaa auringonnousuun, mutta siitä huolimatta reissu kestää runsaan viikon. Tietokone ei lähde mukaan. Jos lähtisi, en malttaisi olla tekemättä töitä ja Tohmajärvelle mennään lomalle. Kuulen ja (pistenäytöltä) sormilla tunnen aamupäivästä eteen päin saamani onnen toivotukset vasta 8. heinäkuuta. Silloin sitten kiittelen.

Lomalle lähtee tämä blogikin. Piti sanoa jotain älykästä, ennen kuin tästä porhalletaan idän laitumille kirmaamaan. Pääsi vain käymään niin, että aivot aloittivat loman ennen tietokonetta ja minua. Tyytykää siis lyhyeen kuvaan paikasta ja linnusta, joka merkitsee minulle enemmän kuin mikään muu. Tohmajärven Värtsilästä, läheltä Venäjän rajaa löytyi kesällä 2008 Suomen ensimmäinen ja Euroopan toinen siperiankurppa. Tunnettu vaatimattomuuteni estää kertomasta, kuka Hannu Kivivuoren ja Pirjo Tiiran seurassa ollut sokea lintumies määritti, toki yhdessä heidän kanssaan, tuon suurharvinaisuuden.

http://www.youtube.com/watch?v=tSL9MXSjGls

Blogi: tiira-kirjat.blogspot.com
verkkokauppa: www.tiirakirjat.fi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti